keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sisusta kevät kotiisi

Valkoinen ja kaikki sen eri vivahteet ovat edelleen sisustuksen megatrendi, mutta kevät tuo niiden rinnalle riemastuttavan kirjon raikkaita pastellisävyjä. Maalaishenkisyys on edelleen ajankohtaista ja luulenpa, että kyseiselle tyylisuunnalle löytyy oma kannattajakuntansa, oli muoti mikä tahansa.


Romanttisen kodin tyyli päivittyy pitseillä ja luonnonmateriaaleilla, joista selkeimmin esillä on pellava. Maalaisromantiikka tuo kodin paraatipaikalle peltiset kannut ja ämpärit. Farkkukaiden ohella rottinkiset tuolit ja pienesineet ovat jälleen salonkikelpoisia.Oman leimansa antaa 1950–60-lukujen tyyli, joka tuo takaisin pastellisävyt, kuorrutetut kuppikakut ja hatturasiat. Linnut ja lintuhäkit sekä kukkakuviot tuovat selkeälinjaisten huonekalujen rinnalle toivottua pehmeyttä.Yltäkylläiselle vaaleudelle toivottua ryhtiä antaa musta aksentti, joka voi olla vaikkapa yksittäinen huonekalu tai mikä tahansa muu tumman sävyinen esine.Mielikuvituksen käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaakin, megatrendi nimittäin tällä hetkellä on juuri kaikki itse tuunattu, kyhätty ja keksitty! 

2 kommenttia:

minttumaari kirjoitti...

Tervehdys
Sinulle on tunnustus blogissani. Käy kurkkaamassa.

Anonyymi kirjoitti...

luin sunnuntai päivän kunniaksi Avotakkaa 1/12 ja silmiini osui aivan uskomattoman kaunis koti joka oli kuin minun haaveeni kaikin puolin ja mikä uskomatonta että kodin oli sisustanut MIES :D. Aivan uskomattoman ihana koti sinulla, mistä saisin omalle miehellenikin tällaista silmää ;) . googleen laitoin W.H.Living ja löysin blogisi. täällä nyt yksi uusi innokas blogisi seuraaja. hyvää kevään odotosta sinulle :)